Ремонт ТЛК 100 в Миколаєві Терміново!
Автор
Brute
, 05 Nov 2023 08:25
Сообщений в теме: 7
#4 НА САЙТЕ
Отправлено 06 November 2023 - 11:06
Помпу ставити або оригінал, артикул для 2UZ-FE 16100-59276 - коштує приблизно 4500грн, або GMB GWT84A близько 2000грн. Інші бренди сумнівні.
Якщо ви приїдете на СТО з проханням заміни помпи, то Вам її і замінять. Однак, з практики, ймовірно, що винуватцем кипiння є саме помпа - мала. Стопіцот причин перегріву може бути.
Тому я рекомендував би звертатися на СТО з проблемою "закипіла", а не з проханням "помпу замінити".
Висока ймовірність що в процесі заміни помпи виявляться в незадовільному стані обвідні ролики. Ще треба звернути увагу на кронштейн вискомуфти "павук" 16307-50012.
Це "підступна" запчастина - кілька разів спостерігав машини, що підвисали на підйомнику, тому що (наприклад для заміни ГРМ) були придбані всі запчастини, крім... павука).
По СТО у Миколаєві не підкажу.
- Vrubel, Shurik и Itonix это нравится
#5 НА САЙТЕ
Отправлено 06 November 2023 - 11:23
Помпа в 2UZ-FE приводиться ременем ГРМ. Що як би накладає деяку відповідальність на роботи "будь-якого СТО" .
Якщо 2uz-fe з VVT-i, то майстер повинен бути в курсі про присутність на муфті механізму, який треба "зводити" при встановленні. Не знаю як словами описати...
Коротше робота проста, але є нюанси.
- PAVLOFF это нравится
#7 ВНЕ САЙТА
Отправлено 10 November 2023 - 05:43
Помпу ставити або оригінал, артикул для 2UZ-FE 16100-59276 - коштує приблизно 4500грн, або GMB GWT84A близько 2000грн. Інші бренди сумнівні. Якщо ви приїдете на СТО з проханням заміни помпи, то Вам її і замінять. Однак, з практики, ймовірно, що винуватцем кипiння є саме помпа - мала. Стопіцот причин перегріву може бути. Тому я рекомендував би звертатися на СТО з проблемою "закипіла", а не з проханням "помпу замінити".
Дельно Вам совет говорят. Причина как раз может крыться не в помпе.
- Zeklis это нравится
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей