Майже 2 роки муляло мене відсутність 4х4. Попередній бобік ось був https://www.drive2.r...onterey/610862/
По великому рахунку, не так, щоб він мені і дуже вже був треба, але свербіло в дупі. Збирав по трохи форанклінів. Поставив собі установку щоб не дорожче 6к і з рестайловим салоном як мінімум купувати бензинового сарайчика. А в оголошеннях все то ціни 6.5-7к і більше. За машини 20+років і біля 300пробігу Космонавти, одним словом...Аж тут перед новим роком вискакує оголошення з адекватною ціною в 5к. (Так як я свого 93 року продав 2 роки тому) за машину вже 97 року. Мотор 3.2. Шкіряний рестайловий слон. На автоматі (правда це скоріше мінус в даному випадку). Газу немає при такому пробігу. Схоже на те, що за машиною намагались хоча б трохи слідкувати. Виявилось що таки намагались, хоч і на все не вистачало сил. Рама ціла. Звісно рижа, але ще пластами не відпадають шматки. Кузов звісно з гнилими задніми арками, хоч і варений вже. в тих місцях. по рамці лобового тільки зверху взудті місця.
В техпаспорті і відповідно базах МВС чомусь машина значиться як Isuzu UBS, хоча по вінкоду Monterey.
Двигун: 6VD1 SOHC (177к.с, 260Н*М) . Заводиться і їде нормально. Тільки сальники клапанів течуть, і після простою димова завіса при запуску.
АКПП: 4L30e (скоріш за все, ще не виясняв точно). Трохи буває смикається при перепиканні між R і D, а також при пермиканні з 2 на 1 і якісь сторонні звуки є, але працює і чек.транси не загораються.
Система підключення переднього приводу Shift On The Fly
Задній міст з LSD. Це все якщо вірити підкапотній табличці комплектації.
Салон шкіряний. Передні сідла перешити треба.
В принципі на той час із комплектації немає хіба люку і плюшок які на прулі ставились.
Минулий господар насипав ще повну машину різного барахла від неї. 2й мотор, який треба зібрати. Але там є нюанс: колінвал прошліфували, а цього не можна робити. Хіба зіграти в лотерею із закалкою ТВЧ, але не факт що буде вдало. Ще купу різних деталей, ще не всі сумки і коробки розібрав навіть. Ще комплект стокового розміру колес віддав, стопку літератури. І взагалі людина, схоже перживала продаж чи не більше, ніж я коли попереднього продавав з 3ї спроби.
Пару фоток поки сьогодні приїхавши подивитись "Метелицю" зробив.
Із планів на майбутнє:
- першим ділом ставити ГБО, апотім збирати 2й мотор, що мені віддали, бо бензин жре відрами просто
- додати світла, бо фари світяться, але не освітлюють дорогу. По мокрому ввечері взагалі не зрозуміло чи вони увімкнені.
- поборотися з іржею.
По ходу діла буду писати що і як, питати поради і теоретичну допомогу у форумчан :)