31 травня - 2 червня "Кам'яне серце"
Автор
Толстяк
, 26 Feb 2019 17:40
Сообщений в теме: 16
#1 ВНЕ САЙТА
Отправлено 26 February 2019 - 17:40
Кам'яне серце.
Так назву цей маршрут. Важкий. Кам'яний гірський потік, колії, повалені дерева, лід, сніг.
Перше, мінімум 4 екіпажі укомплектовані бензопилами з бензином і мастилом, тросами, блоками, шаклами, лопатами-кирками-ломами, радейками, кухоним і спальним інвентарем. Екіпаж мінімум 2 чоловік, які вміють тим всім користуватися.
Друге, схід можливий тільки по стану зроров'я, виходу з ладу ТЗ, повертаються всі. Далі їдемо альтернативний маршрут.
Застава на участь зачисляється на карточку і повертаеться у разі відміни міроприємства. Основний внесок на старті залежить від кількості учасників, запитуйте у приваті.
Не рекомендую брати жінок і дітей. Можуть брати участь юнаки від 16 років. Згодяться гумові чоботи, заброди, налобні ліхтарі, дощовики.
Це захоплююча авантюра, в якій ви збагнете, що можна зробити те що в іншому житті ніхто не робить.
Про готовність стати учасником пишемо в цій темі, як і про все інше.
- Вадик, mxkmaster, Jasper и еще 1 это нравится
#3 ВНЕ САЙТА
Отправлено 26 February 2019 - 18:46
Гена, вот скажи честно, это тебя Раховская администрация таки подрядила новую дорогу построить? :-D
Не она терпеть меня не может. Но дорога там була. Каміння - то пів біди. Там здорових дерев нахрестило півтораметрових з корневищами. О, згадав, напильники до цепів візьміть.
#6 ВНЕ САЙТА
Отправлено 27 February 2019 - 10:15
Гена, УАЗ - как машину Вы с собой берете ? Или..... если, это глупый вопрос, дальше в обсуждении не участвую...
Берем. Ви маєте розуміти, що у разі його поломки вся група повернеться. УАЗи бувають надійними, рідко, але бувають.
Не ленивый штурман у меня уже нашёлся. Я точно в деле :)
А кирка и лом обязательны в программе или обойдёмся классическим инструментом? :) А то у меня для них в машине места в штатном расписании не определены :)
Може хтось інший зможе взяти? Я кирку візьму. Лома просто немаю. Лопата нічим не допоможе розбирати каміння. В ідеалі вибухівка.
- ШКВАЛ, RuslanColumbia и Storm это нравится
#8 ВНЕ САЙТА
Отправлено 27 February 2019 - 18:35
Не ленивый штурман у меня уже нашёлся. Я точно в деле :)
А кирка и лом обязательны в программе или обойдёмся классическим инструментом? :) А то у меня для них в машине места в штатном расписании не определены :)
Так,давай "уложи" там 100-ку,а потом опоздаешь на "Памир-19"?!
Лома просто немаю. Лопата нічим не допоможе розбирати каміння. В ідеалі вибухівка.
Да ви вуйко вмієте за інтригувати)))
- ISLAND это нравится
#11 ВНЕ САЙТА
Отправлено 27 February 2019 - 22:02
Привіт! Напишіть мені деталі поїздки, будь-ласка.
Подробиці що до місця старту за два тижні. Географічні назви: Струнга, ур. Жовтий, Білий потік, Берлебашка, Великий потік, с. Костилівка, г. Менчул, Рахів. Готель, чи садибу можна забронювати у Рахові, чи в околицях. Є мийка самообслуговування, кілька шиномонтажів. Які деталі цікавлять?
#12 ВНЕ САЙТА
Отправлено 27 February 2019 - 22:48
Цікавили географічні орієнтири. Ще напишіть будь-ласка в приват що там по вартості поїздки. Буду думати. Цікава пригода намічається. Скучив за ацким рубіловом))) Особливо якщо воно переросте в нічне рубілово )))
Де заплановано точку фінішу?
- nautilus это нравится
#13 ВНЕ САЙТА
Отправлено 28 February 2019 - 17:24
Цікавили географічні орієнтири. Ще напишіть будь-ласка в приват що там по вартості поїздки. Буду думати. Цікава пригода намічається. Скучив за ацким рубіловом))) Особливо якщо воно переросте в нічне рубілово )))
Де заплановано точку фінішу?
На даний момент не можу точно сказати де буде фініш. Ймоввірно це Рахів, Костилівка, Ділове. Залежатиме від обставин. +- 10 км.
#17 ВНЕ САЙТА
Отправлено 27 December 2019 - 22:43
Ще відео.
https://www.youtube....h?v=CFLwZGy3Ivs
Не те випадково. Це з поїздки
https://www.youtube....ature=youtu.be
eto uze 7 den. nacali v Uzok. do Torunskogo. potom cerez sinevir na Krasnu- Svidovec_Rakiv. Obratno cerez Bliznjata na Sinevir. Samij dlinnij offroad u nas v Karpatah, no samij ludsij.
Сообщение отредактировал SHOSS: 28 December 2019 - 09:30
- Толстяк, AntDroid и cyrill это нравится
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей