Родные диски +60, для 35" я делал расчёты +20 надо для сохранения параметров, для 33" +40 по логике +-.А який виліт дисків краще брати для 33" на штатній підвісці?
Зара стоять рідні R17 диски з зимою, я для літа планую взяти окремі диски, мабуть R16, і якусь 33" АТешку
Універсальне авто за 10к
Автор
Randle
, 24 Feb 2019 19:12
Сообщений в теме: 273
#241 ВНЕ САЙТА
Отправлено 26 March 2021 - 10:55
#243 ВНЕ САЙТА
Отправлено 26 March 2021 - 14:12
А який виліт дисків краще брати для 33" на штатній підвісці?
Зара стоять рідні R17 диски з зимою, я для літа планую взяти окремі диски, мабуть R16, і якусь 33" АТешку
для збереження плеча обкату , і як наслідок, якості рулювання, при збільшенні діаметра колеса на 1 дюйм від стокового, треба "виносити" на одну чверть дюйма (відповідно на 2 " це буде півдюйма)
33 (Ваша мета) мінус 31 (сток)= 2 дюйми , значить треба зменшити виліт на півдюйма (12.7мм) з +60 до +47.3 (в прдажу найближчий буде , думаю 45)
свого часу я так і купив 18 диски з +45 ( якщо чесно, тоді про арифметику з плечима обкату не знав і зробив це з трохи інших причин, але от війшло як раз як треба)))
Сообщение отредактировал HardBlues: 26 March 2021 - 14:14
#244 ВНЕ САЙТА
Отправлено 26 March 2021 - 17:20
для збереження плеча обкату , і як наслідок, якості рулювання, при збільшенні діаметра колеса на 1 дюйм від стокового, треба "виносити" на одну чверть дюйма (відповідно на 2 " це буде півдюйма)
33 (Ваша мета) мінус 31 (сток)= 2 дюйми , значить треба зменшити виліт на півдюйма (12.7мм) з +60 до +47.3 (в прдажу найближчий буде , думаю 45)
свого часу я так і купив 18 диски з +45 ( якщо чесно, тоді про арифметику з плечима обкату не знав і зробив це з трохи інших причин, але от війшло як раз як треба)))
Дякую за формулу, тепер хоч буде розуміння, як виліт корелює з діаметром.
#246 ВНЕ САЙТА
Отправлено 30 March 2021 - 09:56
2005 рік, пробив по віну - була в одних руках з 2005 по 2020, думаю - це плюс)
4.7 бензин, стоїть газ.
Не знаю поки, чи лишати його, чи вишвирнуть і так їздити.Рама ціла, кузов - відносно цілий, на одному порозі є рижики, скло все рідне, дах і проєми не фарбовані. Мабуть, в перспективі треба буде задуть в раптор, хоч він мені естетично і не подобається.
Гідро працює, теж не знаю, мабуть буду їздити на ній, доки проблеми не вилізуть якісь, а тоді поміняю на ОМЕ. Але тепер не знаю, якого розміру брать колеса, наче пишуть інтернети, що 33"мають стати без ліфта
Стоїть рідна тойотівська лебідка, але нею ніколи не користувались, треба робить ревізію.А так - не знаю, що ще розказать. Без шкіри, на велюрі, чому я дуже радий :)
Загалом - дивна якась комплектація, перекуп називав її НАТОвкою, і що їх випускали такі для Норвегії. Не візьмусь судити, чи це правда.
поздравляю с обновкой!!)) интересно сейчас можно купить машину не у перекупа??? когда себе искал-это был просто кошмар какой-то, одни барыги.
#247 ВНЕ САЙТА
Отправлено 30 March 2021 - 10:05
поздравляю с обновкой!!)) интересно сейчас можно купить машину не у перекупа??? когда себе искал-это был просто кошмар какой-то, одни барыги.
Дякую :)
Та у перекупа, звичайно)
Але ДО ПЕРЕКУПА був 1 власник, якщо вірити базі.
Сообщение отредактировал Randle: 30 March 2021 - 10:05
#250 ВНЕ САЙТА
Отправлено 31 March 2021 - 15:47
Потому что потенциальные покупатели ходят, носом крутят, торгуются, не приходят на договорённые просмотры...поздравляю с обновкой!!)) интересно сейчас можно купить машину не у перекупа??? когда себе искал-это был просто кошмар какой-то, одни барыги.
А перекур сразу, без лишних разговоров даёт деньги. Пусть меньшие, но сразу и без головняка.
- Des, ранер и imperator это нравится
#252 ВНЕ САЙТА
Отправлено 01 April 2021 - 19:41
Машину они проверяют еще тщательнее, чем обычные покупатели, т.к. не заинтересованы в доп. расходах.AntDroid, ну да, прям на свой страз и риск... Может мозги они не епут, но машину проверяют...
Сейчас тоже выбираю себе и сталкиваюсь с сплошными "продавцами".
Хорошо, на авториа теперь есть графа "последнее действие с машиной", где видно, что переоформлена она была 3-4-5-6 месяцев назад, значит продает её 100% перекуп.
- BratAlex это нравится
#258 ВНЕ САЙТА
#259 ВНЕ САЙТА
Отправлено 06 April 2021 - 06:54
Кстати, если есть время, то рекомендую обратить внимание на лифт-кит от Nitro Gear.
Они там всё сразу предлагают, и торсионы, и пружины, и аморты, и рычаги с подрамником правильные.
Ну, это чтобы по уже сто раз пройденному шишки не набивать :)
Щось я ціну на них ніде не можу знайти.
#260 ВНЕ САЙТА
Отправлено 06 April 2021 - 08:12
- Вадик это нравится
Количество пользователей, читающих эту тему: 7
0 пользователей, 7 гостей, 0 скрытых пользователей