Кто какими стриминговыми сервисами пользуется в машине?
Автор
Acetilen
, 22 Aug 2017 15:05
Музыка Стриминг Музыкавмашине Поток Аудио Stream Musicstream Service Music
Сообщений в теме: 26
#1 ВНЕ САЙТА
Отправлено 22 August 2017 - 15:05
Камрады подскажите, в связи с закрытием vk и гемором с VPN, а именно регулярные отвалы на любых операторах. Так случилось, что там была вся музыка. Да собственно говоря, пользовался ВК только из-за этого. Пробовал SoundCloud - отсутствует примерно около 50% из того что я слушаю.
Говорю сразу - наше радио не предлагать)))
Говорю сразу - наше радио не предлагать)))
#2 ВНЕ САЙТА
Отправлено 22 August 2017 - 15:24
Гугл плей музика - більша половина того що було в мене було вк є в наявності. Алгоритм підбору рекомендацій мені не сподобався, три місяці безкоштовно, а далі 56 грн/місяць. Можна завантажувати музику в офлайн на телефон/планшет. di(точка)fm - бесплатний стрім з рекламою платна підписка без реклами і лосслес, радіо рокс...
#5 ВНЕ САЙТА
Отправлено 22 August 2017 - 18:23
- Acetilen это нравится
#9 ВНЕ САЙТА
Отправлено 23 August 2017 - 08:43
Спробувати можна
Deezer - безкоштовний. Працює в режимі підбору музики, але при безкоштовному користування обмежена к-ть Скіпів). Можна створити свої плейлісти. Можна загрузити на тел/планшет щоб слухати оффлайн.
Spotify - потрібно зарееструватись через VPN один раз "З Америки" потім можна користуватись. Теж є підбір музики.
#10 ВНЕ САЙТА
Отправлено 24 August 2017 - 15:52
Shoutcast--- на любой вкус и цвет.. на любом языке.. 24 часа...
В Шоуткасте большинство частных интернет радио, где люди крутят музыку из личной коллекции, из за этого попадаеться очень много очень редкой и уникальной музыки.. Для меня это идеально..
- Eduardo это нравится
#19 ВНЕ САЙТА
Отправлено 29 August 2017 - 22:16
Власне кажучи береться AIMP йому скормлюється список радіостанцій. Той самий радіорокс\кіссфм має плейлист. Екран вимкнено - музика грає.
Одне діло коли грає радіо і там +/- однаковий поейліст а інша справа коли ти сам лайками/дізлайками формуєш свій плейліст, вірніше для тебе його підбирає алгоритм музичного сервісу...
Сообщение отредактировал kachkanius: 29 August 2017 - 22:16
#20 ВНЕ САЙТА
Отправлено 30 August 2017 - 06:43
kachkanius, згоден з цим. Але самий вдалий алгоритм підбору, як на мене, був в яндехмузиці і в вк, що зараз без плясок з впн не реалізується. В гуглмузиці дуже довго алгоритм підбору налаштовується. Як за альтернативу взято di..fm та аімп з плейлистами. А так класично - флешка з музикою.
- kachkanius это нравится
Темы с аналогичным тегами Музыка, Стриминг, Музыкавмашине, Поток, Аудио, Stream, Musicstream, Service, Music
Список форумов →
Ни о чём и обо всём →
КАКИМ ДОЛЖЕН БЫТЬ ЗВУК?Автор ARAVI , 10 Oct 2021 звук, колонки, аудио, аудиофил и 1 еще... |
|
|
||
|
БАРАХОЛКА 4Х4 →
ПPОДАМ ВСЕ!!! →
Переносная аудиосистема BoomBox SHARP GXBT9HАвтор Амурчик , 11 Feb 2016 SHARP, музыка |
|
|
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей