+

допоможіть врятувати 3-х річного Сашка ! нажаль приходиться просити ....
Автор
romankiv
, 07 Apr 2017 19:39
Сообщений в теме: 38
ВНЕ САЙТА
Отправлено 14 April 2017 - 10:03
друзі ще раз Вам дуже дякую !!! У нас є хороша новина - все таки з благодійного фонду сказали що за нас беруться.
Разом з тим наші форумчани дали багато порад та контактів лікарів, то ми будемо з вівторка проходити ще додатково обстеження і консультуватися з цими лікарями (лишнім не буде) тоді відпишуся як у нас справи...
на сьогодні з Вашою допомогою ми зібрали порядка 23000 - 25000 грн. (я точну роздруківку ще не робив) і думаю на сьогодні для проходження обстежень та консультацій нам вистачить, як дойде до операції благодійники гарантують допомогу скільки треба, так що пробуєм, дасть Бог все в нас з Вами вийде... тому:
призупиняймо поки що збір коштів (якщо все буде йти за планом то нам вистачає, звіт зробимо і якщо буде залишатись то з Вами вирішимо, а якщо не дай Бог не ставати ме то я ще Вас попрошу)
друзі я не можу передати наскільки Ваша допомога підняла бойовий дух Володі заспокоїла, дала надію, фінансово перекрила дірки, А поради фахівців знову ж таки багато варті. Коротше я не знаю як словами передати - вдячність розпирає.
Дякуємо !!!
- Itonix это нравится
ВНЕ САЙТА
Отправлено 21 April 2017 - 15:27
трохи порадую Вас і про Сашка, дякуємо Вам, якби не Ваша підтримка не знаю що би і робили...
значить пройшлися цього тижня по всіх запропонованих (рекомендованих) лікарях нашими не байдужими форумчанами. і в результаті купи додаткових обстежень та консультацій лікарі вирішили ще до 16-17 травня дати паузу з операцією і поспостерігати за станом (седечним ритмом) бо за період свят стан тримався стабілним і навіть відмічали незначні покращення ритму. То дасть Бог може і не прийдеться оперувати ...
З грішми завдяки Вам поки все вистачає (все таки державна програма існує лише на папері - перевірено) якщо все буде добре то більше і не потрібно я дам звіт тут в темі вже по кінцевих результатах. Друзі - дякую.
- Varjat это нравится
ВНЕ САЙТА
Отправлено 21 April 2017 - 19:10
Пишите, если что, и не будьте так категоричны. Ваша информация сомнительна. Обычно в таких случаях два варианта: операция не показана, развод на деньги.
Если будут дальше рассказывать сказки о необходимости денег на стимулятор - требуйте письменное заключение .
Забудьте об институте Амосова... это развод. В НПМЦДКК стимуляторов для детей не может не быть.
Если там были - сбросьте мне заключение с подписью доктора на почту или вайбер, я уточню что и как.
Саше скорейшего выздоровления.
- Хмурый, Новый и Artsmith это нравится
ВНЕ САЙТА
Отправлено 21 April 2017 - 19:30
Sniper сказал(а) 21 Апр 2017 - 17:10:
Пишите, если что, и не будьте так категоричны. Ваша информация сомнительна. Обычно в таких случаях два варианта: операция не показана, развод на деньги.
Если будут дальше рассказывать сказки о необходимости денег на стимулятор - требуйте письменное заключение
.
Забудьте об институте Амосова... это развод. В НПМЦДКК стимуляторов для детей не может не быть.
Если там были - сбросьте мне заключение с подписью доктора на почту или вайбер, я уточню что и как.
Саше скорейшего выздоровления.
В НПМЦДКК були деталі я розповім як з батьком зустрінуся бо поки ще точно не можу сказати, відпишусь...
те що повидні бути стимулятори згіден та вони я вже писав відіслали нас назад в область ті зібрали пакет документів і на словах пояснили що в Україні стимуляторів немає - чекайте
ВНЕ САЙТА
Отправлено 24 April 2017 - 17:39
Самая последняя инфа. СТИМУЛЯТОРЫ ЕСТЬ!!! Заключение хочу видеть (НПМЦДКК МОЗ Украины).
Так как есть момент врачебной тайны (инфа пациента), можно мне в личку.
Институт Амосова годами разводит пациентов на деньги. Черновицкая область входит в число соучастников Амосова.
Как то так. Если кого обидел - прошу пардону. В случае чего - даю выход на зав.отделением, так как ситуация" с душком".
- Varjat это нравится
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей