Всім привіт,-домучив. До кінця року надіюсь поставити :)

Сообщений в теме: 153
ВНЕ САЙТА
Отправлено 11 May 2019 - 05:51
Привіт, давненько не "колхозив". https://www.youtube....DSRdruZLao&t=7s
- Сава, Storm и ранер это нравится
ВНЕ САЙТА
Отправлено 11 May 2019 - 07:59
kupchak сказал(а) 11 Май 2019 - 03:51:
Привіт, давненько не "колхозив". https://www.youtube....DSRdruZLao&t=7s
Четыре дюйма лифт для Карпат штука очень нужная.Размер колёс в колее имеет большое значение.Маленький совет.Начать производство не только на Ниссаны,но и на Крузаки.
ВНЕ САЙТА
Отправлено 11 May 2019 - 08:26
Storm сказал(а) 11 Май 2019 - 05:59:
Четыре дюйма лифт для Карпат штука очень нужная.Размер колёс в колее имеет большое значение.Маленький совет.Начать производство не только на Ниссаны,но и на Крузаки.
Привіт, Юра. Дякую за пораду. Можна і на Крузаки, але це не зовсім моя спицифіка роботи- виготовляти дропи. Хоча, якщо буде попит- чому ні.:)
ВНЕ САЙТА
Отправлено 11 May 2019 - 10:19
kupchak сказал(а) 11 Май 2019 - 07:00:
Можна і клюшки, не питання. Ось креслення де взяти? І з якого матеріалу? І яка буде кінцева вартість? :)
А еще приблуды для переноса точек крепления тяг панара, рулевой тяги, отбойников пружин и т.д. Тема нужная, я ее еще три года назад поднимал, правда было мнение, что изготавливать нет смысла из-за малого количества ТЛК 80, 105 у нас, поэтому каждому приходится колхозить самому или заказывать у АМЗ прочих фирм, как многие владельцы крузеров на форуме и делали. А чертежи и описания на профильных форумах есть, тема не новая, был бы спрос и желание.
ВНЕ САЙТА
Отправлено 09 February 2020 - 10:27
[quote name="ЛEШИЙ" post="266538271" timestamp="1581188702"]Добра! Скажіть будь- ласка з якого манна наконечники? Вони чітко підійшли по конусу? Я чому Ви просто не нарізали різьбу в трубі під наконечник,я к це зробленно в задній тягі, без переїодників?[/quote
Привіт. Конусність наконечника і його посадочного місця 1:10. Діаметр різьби на наконечнику більший, аніж діаметр руль.тяги. Каталожний номер наконечника на роботі, в компі. Якщо потрібен, дзвоніть,- телефони в підписі.
Привіт. Конусність наконечника і його посадочного місця 1:10. Діаметр різьби на наконечнику більший, аніж діаметр руль.тяги. Каталожний номер наконечника на роботі, в компі. Якщо потрібен, дзвоніть,- телефони в підписі.
ВНЕ САЙТА
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей