БТР для МАХНА
Автор
шампань
, 24 Jan 2015 08:53
Сообщений в теме: 93
ВНЕ САЙТА
Отправлено 11 February 2015 - 13:16
Фото виложу сьогодні вечером. Для БТРа Махну грошей явно не назбираю- на карточку поступило 12 630грн. З Махном і БТРом щось треба думать інакше. Гроші зняв 12500 та купив на трал передні скати- фото виложу. Там на Донбасі були сніги, на лисаках не можливо було їздить. Думаю що потратив на нужне діло. "Донбас" просить знову їхати на Дебальцеве. Хто допоможе ще нам фінансово- буду дуже вдячний!
- Hakim и NoUaZ это нравится
ВНЕ САЙТА
Отправлено 13 February 2015 - 20:32
Дякуючи нашим джиперам (один із них надав 1000$ а інші на соляру грн.) була сьогодні мною куплена кулеметна башня на БРДМ. У Махна в Київ2 є БРДМ на якому їздить наш джипер РМоскаль. На ньому стояла башня тільки із ПКТ (7.62мм.). А тепер буде стояти ПКТ і КПВТ (14.5мм) що реально посилить вогневу мощ, та забезпечить поражаємість легкоброньованої техніки ворога!!! Башню за кілька днів доставлю до адресата!!! Дякую я, та хлопці що на передку теж за патріотизм всим що допомагають!

- nautilus, Hakim, NoUaZ и еще 1 это нравится
ВНЕ САЙТА
Отправлено 13 February 2015 - 21:19
Там де пальцем показую, там іде бій, це пару км. Сижу перед воронкою від граду яка образувалась в 300м від містця моєї ночівлі. Кусок того граду вже у музеї.:)
Пів дня питавсь найти міст через Сіверський Донець- все взірвано. Найшов тимчасовий міст із шпал, а на тралі ще БТР та БРДМ, було страшно...
Назад привіз ремонтувати ЗІЛ та ГАЗ66.
Пів дня питавсь найти міст через Сіверський Донець- все взірвано. Найшов тимчасовий міст із шпал, а на тралі ще БТР та БРДМ, було страшно...
Назад привіз ремонтувати ЗІЛ та ГАЗ66.
Прикрепленные файлы
- Hakim, soe, NoUaZ и 6 другим это нравится
ВНЕ САЙТА
Отправлено 17 February 2015 - 18:12
Шампань просит помощь в покупке покрышки SAVA AVANT4 315/80 R22.5 (1шт)
Двигаясь из под Волновахи в Сумы, для получения и перевозки двух БТРов, на "Донбасском автобане" лопнуло новое колесо.
Добрые люди дали в долг запаску, которую надо отдать на обратном пути.
В наличии есть 3тыс грн, а необходимо 8300грн. Если есть информация где купить дешевле, будет прекрасно.
Так же интересует информация о б/у резине для запаски.
Двигаясь из под Волновахи в Сумы, для получения и перевозки двух БТРов, на "Донбасском автобане" лопнуло новое колесо.
Добрые люди дали в долг запаску, которую надо отдать на обратном пути.
В наличии есть 3тыс грн, а необходимо 8300грн. Если есть информация где купить дешевле, будет прекрасно.
Так же интересует информация о б/у резине для запаски.
ВНЕ САЙТА
Отправлено 26 February 2015 - 08:43
Друзі всим дякую за фінансову і не тільки підримку мого рейсу! А був він у мене 15 днів та більш чим 4500км пробігу! Побував я і в Києві, і в Конотопі, Сумах, Харків, Дніпропетровську, Черкасах. І це не просто транзитні міста. Перевезено дві мобільні бані для бійців, отримано в Сумах 2 БРДМА, здано в ремонт дві машини звязку і т.д.
Їздив під Широкіно, возили хлопцям прям в окопи різні смаколики. Махну найдено, куплено (за джиперські гроші) і доставлено башню на БРДМ під крупнокаліберний КПВТ!
Вчора займавсь Нивою. Діти Шполянського району, зібрали кошти та купили доволі прилічну Ниву. Загрузили її під верх різними харчами так, що ми трохи відгрузили в Оршанець погранцям. Нивку що правда діти розписали маркерами із неприлічними віршиками про путлера та москалів, але слів із пісні не викинеш :)
Забирав її наш джипер на Київ2 по ніку ЛЕОN Сірьога, до речі він забанений ще літом- просим модераторів розбанити патріота.
Їздив під Широкіно, возили хлопцям прям в окопи різні смаколики. Махну найдено, куплено (за джиперські гроші) і доставлено башню на БРДМ під крупнокаліберний КПВТ!
Вчора займавсь Нивою. Діти Шполянського району, зібрали кошти та купили доволі прилічну Ниву. Загрузили її під верх різними харчами так, що ми трохи відгрузили в Оршанець погранцям. Нивку що правда діти розписали маркерами із неприлічними віршиками про путлера та москалів, але слів із пісні не викинеш :)
Забирав її наш джипер на Київ2 по ніку ЛЕОN Сірьога, до речі він забанений ще літом- просим модераторів розбанити патріота.
Прикрепленные файлы
- NoUaZ, СанСаныч и Piligriм это нравится
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей