Руслан,я КУЛЕР,а не КУПЕР.!Київ2 просить на той УАЗ469 що ми подарили стартер та карбюратор. Не відкажуться і від електронного зажиганія.
Стартер на морозі начав на себе брать, а карбюратор однокамерний- там швидкість це життя.
Можна відправити в Волноваху НП на Махна, або завезти до понеділка Куперу чи НІО.
Наперед дякую.
УАЗ "ТАБЛЕТКА" от клуба ОРМ
Автор
NiO
, 28 Aug 2014 20:45
Сообщений в теме: 327
#301 ВНЕ САЙТА
Отправлено 06 December 2014 - 10:27
#303 ВНЕ САЙТА
Отправлено 15 December 2014 - 09:01
Шановні патріоти- нашим джиперам на фронті нужні добрі укриття від мінометів чи градів- бліндажі.
Київ2 викопав бліндажі, та завіз контейнери щоб там їх закопати. Але не мають чим перекрити- нужен клугляк лісу діаметром 25-30см. Щоб не пробило- він має бути в три накати. Хто має звязки з лісниками та машинами щоб туди довезти- дам на Махна тел. в лічку.
Я за ті сутки що дома, уже найшов на Камаз дуба, більше того, найшов і безплатного Камаза! От тільки безплатної соляри не знайду.
Прошу у справжніх Українців (нема різниці якої національності) фінансів на соляру. Щоб Камаз проїхав десь 1500км. треба 7000- 7500грн. на солярку.
На карточці є 6000 але вони на броню- їх не трогаю- бо нужна броня.
На перед дякую за гроші і сам, і за них!
Приват 4149497816350633 Бойко Л.О.
Київ2 викопав бліндажі, та завіз контейнери щоб там їх закопати. Але не мають чим перекрити- нужен клугляк лісу діаметром 25-30см. Щоб не пробило- він має бути в три накати. Хто має звязки з лісниками та машинами щоб туди довезти- дам на Махна тел. в лічку.
Я за ті сутки що дома, уже найшов на Камаз дуба, більше того, найшов і безплатного Камаза! От тільки безплатної соляри не знайду.
Прошу у справжніх Українців (нема різниці якої національності) фінансів на соляру. Щоб Камаз проїхав десь 1500км. треба 7000- 7500грн. на солярку.
На карточці є 6000 але вони на броню- їх не трогаю- бо нужна броня.
На перед дякую за гроші і сам, і за них!
Приват 4149497816350633 Бойко Л.О.
- taniasha и sashadriver это нравится
#304 ВНЕ САЙТА
Отправлено 15 December 2014 - 10:49
Всем привет! Вот уже выспался после 6 дней в АТО. Шампань уже написал что нужно для Киев-2,я напишу что надо бойцам 72 бригады реактивной артилерии (Грады) и бойцам территориального батальена "Черкассы" 1.Зимний теплый камуфляж,желательно немецкий старого образца.2.Телевизоры любые ,скоро новый год а у них нет приемника даже. 3.Провод антенный 100м.,антены телевизионные.4.Нужен один или два ноутбука. 4.Нужен инструмент ,ключи,наборы,молотки,плоскогубцы и.т.д. ,бойцам не чем ремонтировать технику. ЛИЧНАЯ ПРОСЬБА БОЙЦА ПЕХОТЫ !!!! ТЕПЛЫЕ ШТАНЫ И КУРТКУ , РОСТ 180см РАЗМЕР 50-52.МЕРЗНЕТ БОЕЦ В ЛЕТНИХ ВЕЩАХ, У кого что есть звоните мне 067 209 50 58 Алексей. ВСЕ ЭТО ПЕРЕДАМ ИЗ РУК В РУКИ 100000%
- taniasha это нравится
#308 ВНЕ САЙТА
Отправлено 17 December 2014 - 19:44
Ждем- ви супер!!!Приехали мы в Каменец Подольский,купили две машины на АТО,Витару и Паджеро на дизелях.Во вторник перегоним пацанам в АТО.Завтра на Киев!
На соляру поступило 200+300= 500грн.
Щоб довезти 20кубів лісу на передову для бліндажів, ще треба 7000...
Якщо не найду на соляру, камаз буде стояти- гроші в мене закінчились давно, а друзі теж вже видохлись...
Але поїду з тобою просто вільною печінкою щоб передати машини!
#312 ВНЕ САЙТА
Отправлено 18 December 2014 - 23:39
Все,добрались до Киева благополучно.Привезли две машины,не много подремонтируем и во вторник поедем передавать на АТО. Хочу опять обратиться к ВАМ ПАТРИОТЫ!!!! НАШ Шампань договорился с людьми за кругляк для накрытия блиндажей,это стоит очень дорого,а он договорился БЕСПЛАТНО!!!!!!!! Помогите материально доехать камазу до места назначения!!!!!!!!!!!! Поверьте, там люди ждут. Сегодня я звонил в реактивную артиллерию и люди сказали ,что опять готовятся к войне и очень нужен лес для перекрытий.Слава Украине!!!
- Мазай это нравится
#315 ВНЕ САЙТА
Отправлено 19 December 2014 - 13:17
Звітую- отримано 500+340+600+500+1005грн!
Ітого 4005грн.!!! А це вже щось! Сьогодні Камаз дали під погрузку. Має бути повним з прицепом!
Ще відзвітую- домовивсь що за нами в формі поїде Авганська група яка патріотичними військовими піснями поздравить бійців на передовій з Миколаєм та Новим Роком!!! Короче везем подарунки і матеріальні і духовно-культурні! Буса вже домовивсь, можливо даже й з солярою!
Ітого 4005грн.!!! А це вже щось! Сьогодні Камаз дали під погрузку. Має бути повним з прицепом!
Ще відзвітую- домовивсь що за нами в формі поїде Авганська група яка патріотичними військовими піснями поздравить бійців на передовій з Миколаєм та Новим Роком!!! Короче везем подарунки і матеріальні і духовно-культурні! Буса вже домовивсь, можливо даже й з солярою!
- Дембель это нравится
Количество пользователей, читающих эту тему: 8
0 пользователей, 8 гостей, 0 скрытых пользователей