УАЗ "ТАБЛЕТКА" от клуба ОРМ
Автор
NiO
, 28 Aug 2014 20:45
Сообщений в теме: 327
#246 ВНЕ САЙТА
Отправлено 30 October 2014 - 09:29
Махно має приіхать, хочу ж йому в Киів2 віддати 469. Джипери привезли майже повні 2 комплекти каркасу під тент. Ланкастер обіцяє тент. Ось тільки не хватає моторчика та тяг на дворніки (верхнього розполодження), ще немає водійського скла та упаковки до нього. Хто щось із цього має, прошу відгукнутись. Акамулятор теж би хороший не завадив би.
- NiO, Pit Bull, КАПРИЗ и еще 1 это нравится
#248 ВНЕ САЙТА
Отправлено 30 October 2014 - 10:09
Ко мне ехатьт тентоваться передумали?Махно має приіхать, хочу ж йому в Киів2 віддати 469. Джипери привезли майже повні 2 комплекти каркасу під тент. Ланкастер обіцяє тент. Ось тільки не хватає моторчика та тяг на дворніки (верхнього розполодження), ще немає водійського скла та упаковки до нього. Хто щось із цього має, прошу відгукнутись. Акамулятор теж би хороший не завадив би.
#251 ВНЕ САЙТА
Отправлено 30 October 2014 - 15:59
Был в музее как раз когда ребята Уаз пригнали( я с двумя подопечными канадцами был,на Паджеро Спорт черном),Буханку до переделки не видел,но финальный результат впечатлил!!!Круто сделали!
И ,естественно, спасибо Руслану, но особенно, брату Олегу за маленькую экскурсию!
Гости из Канады были в восторге!жаль времени было не много...(((
И ,естественно, спасибо Руслану, но особенно, брату Олегу за маленькую экскурсию!
Гости из Канады были в восторге!жаль времени было не много...(((
- шампань это нравится
#252 ВНЕ САЙТА
Отправлено 30 October 2014 - 23:56
Черкаси-офроад уже рушили в бік Черкас. Ну сухо так написав по причині тій, що в 5ти літровці ще лишилось дето до літра. Да все було добре, свої Черкащани, це таки свої люди! От коли були теж свої, але Київські, було все інакше. Не буду акцентувати що було інакше, але карабін мій в сейфі (ранком шукать не буду), і ЗАБОР В МУЗЕЇ ЦІЛИЙ! Да шо там забор- даже посуда ціла! Одним словом не вміють ці Черкаські бухать-
Шучу ясне діло, обіцяли таки приїхать в неділю і бухнуть так щоб перед ОРМом не посрамитись!!!
Шучу ясне діло, обіцяли таки приїхать в неділю і бухнуть так щоб перед ОРМом не посрамитись!!!
- NiO, Jasper, Pit Bull и 3 другим это нравится
#255 ВНЕ САЙТА
Отправлено 31 October 2014 - 21:12
Ничего не понял! Какой тепловоз на лодке угнали из Киева в Черкассы?
острожно мат!!
Не буду акцентувати що було інакше, але карабін мій в сейфі (ранком шукать не буду), і ЗАБОР В МУЗЕЇ ЦІЛИЙ! Да
- И затем, на развалинах часовни...
- Простите, часовню тоже я развалил?
- Нет, это было еще до вас, в 14 веке.
Сообщение отредактировал Зундер: 31 October 2014 - 21:15
#256 ВНЕ САЙТА
Отправлено 31 October 2014 - 21:21
[quote name='СанСаныч' timestamp='1414780278' post='26448997']
Как всегда спасибо Руслану и Олегу за гостеприимство!Шампань рулит)))
[/quote]
[quote name='Зундер' timestamp='1414782779' post='26449008']
Ничего не понял! Какой тепловоз на лодке угнали из Киева в Черкассы? сорри не то
поправил ссылку
Как всегда спасибо Руслану и Олегу за гостеприимство!Шампань рулит)))
[/quote]
[quote name='Зундер' timestamp='1414782779' post='26449008']
Ничего не понял! Какой тепловоз на лодке угнали из Киева в Черкассы? сорри не то
поправил ссылку
#257 ВНЕ САЙТА
Отправлено 01 November 2014 - 18:03
Привет Руслан! Я думаю Мы можем научить наших собратьев из Черкасс. На весну можно запланировать "БИТВУ ТИТАНОВ",шоб можно было палатки поставить у тебя на территории музея.А остальное привезем с собой. ЕЩЕ РАЗ ВАМ ОГРОМНОЕ СПАСИБО!!!Черкаси-офроад уже рушили в бік Черкас. Ну сухо так написав по причині тій, що в 5ти літровці ще лишилось дето до літра. Да все було добре, свої Черкащани, це таки свої люди! От коли були теж свої, але Київські, було все інакше. Не буду акцентувати що було інакше, але карабін мій в сейфі (ранком шукать не буду), і ЗАБОР В МУЗЕЇ ЦІЛИЙ! Да шо там забор- даже посуда ціла! Одним словом не вміють ці Черкаські бухать-
Валера 375км - не расстояние "для бешенной собаки"(не в обиду),по аватарке вижу что ты взрослый парень и поверь мне не молодому что , такого ты не увидишь ни где!!!! БЕНЗИН-ХУ....НЯ! Запомнится тебе и твоим близким НАААВСЕГДА! ТАМ ДУША ВЛОЖЕНА и ХОЗЯЕВА НАШИ ЛЮДИ(в полном смысле слова) !!Ха! Это у тебя 190, а у меня 375 км. И ничего, сам ездил, друзей возил и ещё хочу!!!!
#258 ВНЕ САЙТА
Отправлено 01 November 2014 - 20:04
Алексей! Ты меня цитируешь не читая! Я же чётко написал, что и сам ездил и друзей привозил, и жив буду, ещё приеду.Валера 375км - не расстояние "для бешенной собаки"(не в обиду),по аватарке вижу что ты взрослый парень и поверь мне не молодому что , такого ты не увидишь ни где!!!! БЕНЗИН-ХУ....НЯ! Запомнится тебе и твоим близким НАААВСЕГДА! ТАМ ДУША ВЛОЖЕНА и ХОЗЯЕВА НАШИ ЛЮДИ(в полном смысле слова) !!
#260 ВНЕ САЙТА
Отправлено 04 November 2014 - 14:40
Дякуючи Сірьозі Ландкастеру, маю на цей УАЗик і акамулятор, і тент і недостающого скла на двері- подякуєм справжньому патріоту!!!!Махно має приіхать, хочу ж йому в Киів2 віддати 469. Джипери привезли майже повні 2 комплекти каркасу під тент. Ланкастер обіцяє тент. Ось тільки не хватає моторчика та тяг на дворніки (верхнього розполодження), ще немає водійського скла та упаковки до нього. Хто щось із цього має, прошу відгукнутись. Акамулятор теж би хороший не завадив би.
Черкаси привезли кучу пуленепробиваємої сталі та вікон- ура Черкаси-офроуд!!!
Славко Махно обіцяв в скорості забрать машину. Зараз занявсь збором теплих речей, щоб УАЗик не їхав туда пустим.
Можете приєднатись! Туда треба- теплі підштаники та светри, тільняшки з начосом, РУКАВИЦІ з пальцями, бєрци зимові, носки теплі, можливо теплі спортивні шапки. Кава, чай да все що вам вздумається! можете організуватись та вислати по моєму дзвонку машину (щоб самим передати).
Слава Україні!
- Дембель и Piligriм это нравится
Количество пользователей, читающих эту тему: 6
0 пользователей, 6 гостей, 0 скрытых пользователей