Всим привіт. Сєпарів наших в чомто переубідили? Можите не відповідать.
А я сьогодні приїхав із 25тої поїздки до "німих кормільців", яких ніхто не чує.
Із харошого- з кожним днем все більше людей привітно посміхаються військовим, та відходять від "дурману". Почав чуствувати до себе як до військового, їхню повагу, як і скрізь по Україні. По Донбаських селах даже почали появлятись наші прапори по приватних садибах, раньше не було жодного. На мій новий шеврон "РАБОВЛАСНИК" реагували всі як і потрібно- зі сміхом.
Ще не можу не замітить що є вже кілька рівнева лінія оборони, та оснащеність наших військ- це вже не та голота що була рік назад. Це вже армія!!!
Фотки виложу пізніш як отримаю, але тільки із рейсу назад- так треба.
Ще,- був присутній при допиті сєпара із Крима, та мав достатньо часу поговорити з ним в коридорі (був пристегнутий він до батареї). Розмова була "нормальною"- фляга в мене при собі... Напишу коротко- нас там ненавидять по чорному. І не через те що ми "фашистожидобандеровці", а тому що ми їх просто бросили. Бросили, та ще й води не даєм, ціни на харчі підняли, зробили їх "островом", кораблі не впускаєм, оддихать не їдем і т.д. Ми винні во всіх гріхах! Через це він приїхав нас убивать.
Після "розмови", із горла фляги, все стало на багато проще. Ціни на "острові" захмарні, зарплати майже у всих просто перещитані Українські в рублі, на неї не прожить. Роботи НУЛЬ. Він приїхав бабок заробить. Каже що "острів" путлєр просто робить військовою базою. Воєнних повно, зарплати в них по 1500 долярів, вони довольні всим. На запитання моє " а як же здравниця, туризм", він відповів просто- " в пи.ді". Ось така правда. Чувствував я що він за Крим говорив якось безнадійно, та приречено- що буде тільки хуже, якщо вони не прорубають коридор. Вони вже зрозуміли ЧОМУ Крим був переданний Україні! Без неї чи з мостом чи без- повна попа.
Із поганого- грошей нуль. Ремонтувать нема за що. Ось маю їхати в бат "Донбас", везти бронірованну санітарку, та УАЗик простий- на соляру нуль.
Махну Урал новенький, гружонний різними смаколиками, відвезти теж не можу- не можим найти з ним соляру.
Щось сталось із нашими волонтерами... Думають що з мордором перемир"я, можна розслабитись. Ну, ну.