Отправлено 19 March 2015 - 07:22
Просто сам процес зомбування, дослідження його інтересне. От чому я туди сунувсь. Просто мене інтересує ЯК можна 86% людей, зробить бидлом. От і почав я читати Севфорум десь із вересня. Вивчив ВСЕ, ВСІ технології, чуть не кожен нік, і т.д. Виніс висновки. Для підтвердження, вирішив зарееструватись. Вів себе дуже чемно, не грубив, відписувавсь коротко. Бан за 13 годин.
Висновки. Технологія зомбування Крима: тотальна однобока інформація скрізь- в газетах, ТВ, в інеті, чи "сарафанного радіо". Інформацією не назвеш, це брехня, притом містами сильно глупа! Вброси кажду секунду за принципом "вбили, з"їли, закопали". Весь час тримання в напрузі- осьось нас НАТО "лишить антифашистського Русскага смисла жизні! і т.д. Саме що страшно, ми як обороняющаяся сторона, можим оборонятись правдою- на нас напала Росія, Крим віджала, на Донбасі "фоєнторги" відкрила. І нічого другого сказати ми не можем, ми огранічені ПРАВДОЮ. Правда вона коротка і суха. В них брехня. А брехати можна ВСЕ ЩО ХВОРА УЯВА НАМАЛЮЄ! От і маєм "піндосів з Поляками на Донбасі, плачущих коров, розіп"ятих мальчиків, ріки крові снігурів" і т.д.
На севфорумі, пишеш пост- ФСБешніку модератору він іде в лічку, потім він його рішає, виложувать чи ні. Там немає інакодумців як у нас! Те що писали тут деякі "брати" та "заблудші", там і на процент не можливо. Є 10-15 тролів які пишуть "все пропало", а ті хто в цей потік "не вливається" сурово модерується.
Висновок: якби там жив, можливо теж був би зомбо-бидлом... Так проще. Людина стадне животне, куди всі туди і я. І ще, вони все розуміють, просто десь дууууже глибоко в душі. Їм на багато приємніше вірить в "бандеровців і фашистів", чим вірить у причетнісьть своєї державі до вбивств в сосідні державі.
А ще спрацьовує чисто Руське - "оні там чо та аху.лі!? А нє дать ка ім пі.ди!!" Ось так. Лишній раз пересвідчивсь- війна не закінчиться переговорами, з руським так не буває. Йому нада дать "звізди", і не важно як, економічно чи фізично. Тоді настане мир.
-
Толстяк, Jasper, Drifter и 6 другим это нравится