Bay, підтримую що треба висловлювати власну думку, викладу її по Ваших пунктах
1. Президент законно обраний, але якщо він чинить "беспредєл" то мабуть потрібно йому вказати "жовту" або й "червону" картку (він же ж законно обраний народом України). Чи ми його обрали навічно?
2. Уряд поганий - у відставку! В державі повно толкових менеджерів. Якщо за 22 роки не було нормального уряду, то що треба змиритися і сопіти в дві дірки?
3. Про спецпідрозділи - адекватні люди не б"ють дітей тільки через те що їм (беркутам) наказали "ФАС".
Діти не тинялися по території бойових дій, вони висловлювали свою думку на мирній території - на головному майдані їхньої країни.
У батьків не все в порядку з головою - дається взнаки совкове минуле. Але в їхніх дітей з мізками все в порядку, їх не промивали комуністичні ідеологи і не залякували таборами - вони бачать як живе цивілізований світ і хочуть жити хоч приблизно так.
4. Мене дуже ображає, коли людей, які відстоюють право на краще життя для всієї України називають ледарями що не хочуть працювати. Вони не заробляють гроші на майдані а втрачають беручи відпустки за власний рахунок на підприємствах. "Слава труду" - лозунг минулої епохи, зараз люди хочуть працювати і отримувати за це відповідну зарплату і соціальний захист і цього люди на майдані і добиваються!
В теперішній час тільки наближені до кормушки мають доходи щоб безбідно жити. А прості люди чи на сході чи на заході мусять тяжко працювати щоб зводити кінці з кінцями. Чому українці масово шукають роботу по закордонах? Тому що в Україні, завдяки нашим управлінцям, при зарплаті 2-2,5 т.грн. і при таких цінах неможливо забезпечити своїм дітям нормальних умов для життя. Українці - працьовитий народ, йому дати можливість працювати за адекватну зарплатню і не буде проблем з безробіттям і, не буде проблем з наповненням пенсійного фонду.... Тільки треба створити умови для розвитку малого і середнього бізнесу і не треба буде просити подачок в ЄС, Росії чи Штатів. Але ж владу, мабуть, задовільняє теперішня економічна ситуація в країні, відлагоджені схеми, відкати, "прозорі" тендери. То що нам змиритися і сприймати це як "покращення"?
5. Опозиція - клоуни чи ні... це хто з якої сторони на них дивиться, але не більші клоуни ніж ригіонали. І принаймі декларують відкрито своє відношення до України як до власної держави і до українців як до народу України!
Конкретно по особистостях - тільки люстрація може змити весь той бруд, що нашарувався в українському політикумі. Однак виникає питання хто прийме закон про люстрацію?
6. Я не економіст і не політик, я простий інженер-механік, але порівнюючи рівень життя, соціального забезпечення, охорони здоров"я і т.д. в Європі і в Росії бачу в якому напрямку нам потрібно рухатись. Тільки щоб співпадали бажання влади і більшої частини народу. А у влади свої плани, які важко зрозуміти. То що мовчати і дивитись як продають нас із вами?
Більшість народу і на сході і на заході України, і тут на форумі (видно з голосування) майже всіх ця влада не задовільняє, значить треба міняти. На кого? Я впевнений, що із 45 мільйонів можна вибрати одного!
Ось це моя думка.
Всіх вітаю з наступаючим Новим роком і Різдвяними святами!!!
З повагою до всіх учасників руху, Ігор.
Еще раз внимательно прочитал Ваш пост.
Игорь, отношусь уважительно к Вашему мнению,
Но, обращаюсь уже к уважаемым форумчанам, как профессиональный менеджер( руководитель) с двумя высшими образованиями, одно из которых MBA ( экономика и финансы входит).
Может мне кто-то внятно объяснить, как столпотворение на майдане приведет нашу страну в Европу или поднимет экономику?
КТО НЕСЕТ ЗА ЭТО ОТВЕТСВЕННОСТЬ?
В 1917- 1924 - Ленин.Далее
В 2001-02 майдан против Кучмы - обосрались.
В 2004 Понятно, Ющенко (с помощью БЮТ) в Президенты.
В 2013 майдан - ЗАЧЕМ? ДЛЯ ЧЕГО? КУДА? И КАК?