Вова, скажи мне пожалуйста чему радоваться??
Что это дало Украине??
Что это дало Украинским спортсменом??
Что это дало просто любителям 4х4 в Украине??
Честно рад:
1.За иностранцев которые приехали и покатались (Нам такое не дадут у них в Европе сделать, поехать и перепахать ихние леса и природу, без ведома свойх же участников)...
2.За владельцев гостиниц которые на это заработали..
3.Оргов которых можно наверное отнести к списку как владелцев гостиниц
.............................
П.С. Покидаю эту тему... Но почитать овтет на вопрос хочется..
Зура, в мене таке враження, що ви чимось або кимось ображені.
Чесно, не маю бажання відповідати на такі запитання. Але раз так стоїть питання, то постараюся відповісти:
1. Імідж України за її межами, далеко не кращий. Даним заходом, було показано 100 учасникам та гостям, що не все так погано в Україні. Їх радо зустріли, обслужили і провели. Даний захід має для України як іміджове, так і туристичне значення. Я думаю, що висвітлювати плюси даного змагання, не потрібно. Це зрозуміє будь-яка людина, яка креативно та сучасно мислить.
2. Стосовно м ожливості взяти участь у такого роду змаганнях за межами України, то тут хочу вас розчарувати. Просто погугліть. І стане зрозуміло, що майже кожен другий тиждень в європі щось проводиться, що стосується офф-роуда та змагань. Було б бажання та можливості туди поїхати. Фрази, що там в них не можна - це на жаль з некомпетентності в цьому питанні.
Офф-роуд календар західної європи дуже насичений.
Стосовно переритих лісів, наступне розчарування. Це не є змагання формату рейнфорест челендж і тому подібне. Тут ніхто не ставив точки в завідомо не доступних місцях. Основне завдання, максимально правильний проїзд по роудбуку і виконання різного роду завдань на логіку. Всі маршрути прокладені мною особисто, до метра. І при їх прокладенні був один єдиний принцип - лісові дороги! Тому, питання переритості не до нас.
3. Те що готелі заробили, це є нормальна справа. А хто мав на цьому крім них заробити, радгосп "Червона Зірка"? А хто там працює, хто отримує заробітну плату, хто відраховує податки до місцевих бюджетів????
4. Чужі гроші рахувати - як мінімум не етично. Особисто, я з даного заходу, як не дивно, в суттєвому мінусі. Але для мене це не суттєво. Для мене основною ціллю було - успішність даного заходу. При плануванні змагань, не ставилося питання заробітку. А стояло питання, відродити те, що було. Не вже є серед офф-роуд колег така жаба?
П.С. Дякую, що ти відніс мене до власників готелю! Навіть не знав, що маю такий бізнес )).