P.S.
Зварку візьму

Отправлено 23 May 2013 - 22:29
'Толстяк' сказал(а) 23 Май 2013 - 19:22:
Эхе-хе-хе! Мой "Деда" тоже на подъемнике висит. После Руслановских маршрутов, насос гидроусилителя под замену, рулевой редуктор - замена резинок, ремонт лебедкиного тормоза, замена левой накладки заднего бампера, востановление оборваных задних брызговиков, ремонт компрессора, ну и по мелочам. Кроме того есть еще одна проблемка - это полное отсутствие штурмана. Так что у меня все пока под вопросом.Я завтра буду із чотирьох роздаток вибирати все найкраще і складати одну
Трохи фінанси не дозволяють купити ще одну. Наконечники рульові і передня панара вже в майстерні. Три дні роботи біля машини і все буде пучком. Надіюся, що приїду.
P.S.
Зварку візьму
Отправлено 23 May 2013 - 23:36
'атлет' сказал(а) 23 Май 2013 - 19:15:
координати я знаю а за мене не переймайтесь тягати мене не потрібно бо на задок я у сосіда беру новеньку м-телку досить з агресивним малюнком і я де будуть круті підйоми буду наберати доброго розгону і головне щоб зад машини був пригруженний я зимою так під усі горби виїзджаю а ще мені здається саме головне це настрій з хорошим настроєм та гарною компанією можна таке видавати що не усі на гудричах км-2 за тобою поспіють головне гра тормоза та газа бувалі джипери підтвердять а як що я помиляюсь то поправте буду вдячний за поради!!!Так ведь Гена тоже едет,пока только у него есть такая апаратура.Большое ему спасибо,а то мне последнюю покатушку приходилось воспользоваться ею.Гена в теме(РЕСПЕКТ)
А этот :ГАЗЕТА: вообше понимает куда он попал?может он заблудился на этом форуме?может человеку нужна помощь.?надо ему не говорить координаты сбора а то еще приедет.(начитаются газет,а потом на сликах в горы)
Отправлено 24 May 2013 - 06:46
Отправлено 24 May 2013 - 20:10
'газета' сказал(а) 23 Май 2013 - 21:36:
Вадім, все правильно! Для підвищення прохідності годяться ланцюги протиковзальні. Перевірено кілька разів. Головне настрОй!координати я знаю а за мене не переймайтесь тягати мене не потрібно бо на задок я у сосіда беру новеньку м-телку досить з агресивним малюнком і я де будуть круті підйоми буду наберати доброго розгону і головне щоб зад машини був пригруженний я зимою так під усі горби виїзджаю а ще мені здається саме головне це настрій з хорошим настроєм та гарною компанією можна таке видавати що не усі на гудричах км-2 за тобою поспіють головне гра тормоза та газа бувалі джипери підтвердять а як що я помиляюсь то поправте буду вдячний за поради!!!
Отправлено 25 May 2013 - 11:38
'Веталь' сказал(а) 23 Май 2013 - 16:01:
Место встречи, заправка ОККО в г. Коломыя 30.05. в 09.00. Старт в 10.00. Катаемся по горам до вечера воскресенья 02.06.место и время встречи.
Отправлено 26 May 2013 - 08:55
'RuslanColumbia' сказал(а) 25 Май 2013 - 09:38:
Кам'янецько-Київський екіпаж планує бути о 9.00 30.05.13р є питання я так зрозумів що по пану в неділю о 17.00 ми будем в Коломиі як що не стани нам на шляху якась "суха" калабаня!Место встречи, заправка ОККО в г. Коломыя 30.05. в 09.00. Старт в 10.00. Катаемся по горам до вечера воскресенья 02.06.
Кто приедет 29.05. помогу з поселением в отель или 15 км. от Коломыи проведу на ночевку на поляну возле горной речки с водопадом (поляна какраз по нашему маршруту, в Коломыю на утро не надо будет возвращатся).
Отправлено 29 May 2013 - 11:57
Сообщение отредактировал Деда: 29 May 2013 - 11:58
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей