Ну взагалі-то між буханкою і моїм грузовичком різниця мала... От як я робив:
Саме головне в тюнінгуванні УАЗа,- це максимум викинуть ВСЕ УАЗовське ГЕТь нахер!!! От тоді це буде машина.
Я впершу чергу взявсь за установку Мерсовського 2.4 дизелька (616го). Але коли позаглядав до УАЗовської коробки (після капіталки пройшла 2500км) зрозумів що її треба викинуть. Поставив, коробка мерсовська + манюній кардан, і роздатка ГАЗ 69.
Мости військові, + в передку самоблок ДАК. Сошка вигнута із 25мм листового заліза, із усіма конусними проточками.
Під рессору на міст підложені косинці (для зменьшення углів карданів.
Гальма дискові на передку, задок оригінал, тому що проблема буде велика із задком, який весь час буде іти на юз. Ззаду ваги то- нема.
Вакуум і главний від меріна 123.
Гідропідсилювач мерс 123.
Пічка із Автобуса KAROSA (радіатор) гріє як дурна.
Кабіна різана по саме нікуди- гума Гулдріч 33. Ну думаю що стане і 35.
Діски 16, винос -15 якісь мерикоси (не пам`ятаю).
Аморти Автобус KAROSA передок, зад перебрані рідні (претерті клапана, масло "Камазовське" МГ10)
Не силовий бампер, а просто і сердито- швелер.
Для гілляк зварино за одно із кенгуру дуги аж на зад кабіни.
Лебідка на 9500.
На кабіні установлено фаро-шукач із лінзою- світить покраще за "Луну"
Виведений шнорхель від трактора МТЗ ЮМЗ чі Т25 (одинакові). Чистить (мінять масло) наде раз в років 10.
Виведені сопуни геть з усієї трансмісії на кришу. Дома допомагають, але на Фесті- вони до ЖОПИ.
Без змін лишивсь тільки сосновий кузов, щоправда під нього поприкручувані різного рода ящички в яких можна найти і корозащітку, і енергостропу, компресор, та і якщо трапиться якась печіночка з кабанчика,на охоті, то і газ, і сковорідка, та і "повноприводна" лопатка щоб шкуру закопать теж знайдеться.
Сообщение отредактировал шампань: 21 October 2011 - 21:06