Затерянные Карпаты. 18-27 сентября
Автор
Толстяк
, 09 Aug 2012 22:06
Сообщений в теме: 822
#643 ВНЕ САЙТА
Отправлено 10 September 2014 - 17:22
Водопад Воєводин. У грудні через цей водопад форель іде на верх! приблизно 12 метрів висоти...
DSC_0423 q.JPG 123.76К 56 Количество загрузок:
DSC_0426 q.JPG 68.08К 56 Количество загрузок:
А Черемош трохи лагідніший...
DSC_0472 q.JPG 155.84К 48 Количество загрузок:
DSC_0423 q.JPG 123.76К 56 Количество загрузок:
DSC_0426 q.JPG 68.08К 56 Количество загрузок:
А Черемош трохи лагідніший...
DSC_0472 q.JPG 155.84К 48 Количество загрузок:
- Storm это нравится
#645 ВНЕ САЙТА
#651 ВНЕ САЙТА
Отправлено 10 September 2014 - 21:04
АНДРЮХА а про футболки я помню ответиш как мужик аЯ в шоке,те кто не ехали вначале,теперь во главе всей команды.я рад за вас международный экипаж.
ВОВО ГЕНЕ +Ну от, все розбазікав! Хлопці, не слухайте! Вода там така чиста, а пісочок такий гарний, що навіть зношені підшипники і шруси відновлюються і гарно блищать. Брати в запас нічого не треба, особливо гальмівні колодки і паливо. А каміння там спеціальних розмірів, щоб легко воді протікати під машиною і ще тим камінням зручно відривати червоні бризговики. Не потрібно ніяких рідин, масел, - вода з Черемошу то все прекрасно замніяє. Вудку на форель та харіус тоже не беріть, хоч там тої риби завались, але хто їїї їсти буде! Не потрібно ні наметів, ні спальників, бо під дощиком спати прикольніше. Бензопили та сокири нашо? Завалені смереки підкопаємо і так проїдемо. А найголовніше - не брати ніякого їдла та питла! І взагалі, там проїде любий недопривід за пів-дня, чого нам туди пхатися на тиждень?
А все свое всегда с собой
Рома а для начинающих можно координаты. Хочемо стати на ночівлю перед готелем "Уединение" на Білій Тисі.
Якщо так, то пропоную місце збору саме там. (остання запрака в Рахові - такщо пальне по завязку)
- Storm и lug это нравится
#653 ВНЕ САЙТА
Отправлено 10 September 2014 - 22:16
#658 ВНЕ САЙТА
Отправлено 11 September 2014 - 21:11
так получился целый отчет за все года.И у нас новенькие.На сходке будем решать коллективом достойны ли они футболки?как проявят себя?а то получается Исланд оказывает на меня давление, а общество никак не реагирует.а это порождает сепаратизм,тероризм и коррупцию.я со своей стороны готов Вадима взять в ученики ,помоч ему проявить все свои лучшие качества,ну а потом только можно говорить про поощрения в виде сувениров.
Количество пользователей, читающих эту тему: 11
0 пользователей, 11 гостей, 0 скрытых пользователей