Затерянные Карпаты. 18-27 сентября
Автор
Толстяк
, 09 Aug 2012 22:06
Сообщений в теме: 822
#544 ВНЕ САЙТА
Отправлено 28 August 2014 - 06:00
я за те щоб виїхати коли виходить виїзджати організатору у понеділок,а приїхати тоді коли приїдеться,а не летіти бо хтось спішить -це експедиція не на швидкість!,це поїздка не того формату! Експедиція "Ч.Ч." була задумана та й проходила уже два роки у форматі неспішної їзди з роздивлянням красот карпат,збиранням грибів,бла-бла біля костра. Так що я особисто нехотів би проїати цей маршрут за три дні бо комусь кудись потрібно скоро потрапити -якщо у когось проблеми із часом то не потрібно перекладати свої проблеми на других і створювати напряг усім учасникам покатухи!!!Треба проголосувати. Хто зможе поїхати в понеділок 15 і приїхати у неділю?
- Толстяк и ISLAND это нравится
#554 ВНЕ САЙТА
Отправлено 28 August 2014 - 16:34
Гена ,с киева еще один патруль.зовут Дима.
если будет много машин тоже за то чтоб разьединиться по 5-6 машин.определить места общих стоянок.готов вести группу,короткой дорогой.я це люблю.
и еще по поводу времени выезда.мое мнение совпадает с мнением Газеты.Мы читаем одну редакцию.(так получилось)
Ромка плюс одна лопата с дачи
если будет много машин тоже за то чтоб разьединиться по 5-6 машин.определить места общих стоянок.готов вести группу,короткой дорогой.я це люблю.
и еще по поводу времени выезда.мое мнение совпадает с мнением Газеты.Мы читаем одну редакцию.(так получилось)
#559 ВНЕ САЙТА
Отправлено 28 August 2014 - 21:38
шановні реальні учасники експедиції-прохання не ділити віртуальних учасників на групи,бо як показує статистика з 10 заявленних приїзджає 3 екіпажі. тому я пропоную на старті зібратися і по ситуації вирішувати групування екіпажів!Гена ,с киева еще один патруль.зовут Дима.
#560 ВНЕ САЙТА
Отправлено 28 August 2014 - 22:08
Не хотів би когось образити по статусу джипера,але на такого роду поїздку готуєм коней з практики минуло річних поїздок.І на вигляд безобідна поїздка по Ч.Ч бува перетворюється не у відпочинок а у рятувальну опрацію.Кожен має розраховувати на себе.Хоча на полі бою ще ніколи нікого не залишили.Автоматом попадаєш в окрему групу
Количество пользователей, читающих эту тему: 8
0 пользователей, 8 гостей, 0 скрытых пользователей