Затерянные Карпаты. 18-27 сентября
Автор
Толстяк
, 09 Aug 2012 22:06
Сообщений в теме: 822
#484 ВНЕ САЙТА
Отправлено 28 September 2013 - 12:11
Так, Пневе. Підіймались по Срібнику. В Шибене спускалися по Ватонарці. Спуск мяко кажучи - цікавий. Вперли в ЗІЛа, який пробив колесо і чекав на запаску, коли Атлет сказав, що є коротша стара дорога, а Руслік зразу пішов туди рубатися і зламав продольну нижню тягу заднього моста. Вже було темно, коли мій штурман Рома із зваркою пішов туди, а ми поїхали вниз і стали табором, наварили їсти...
#485 ВНЕ САЙТА
Отправлено 28 September 2013 - 14:16
Часом не сюди? 2 роки назад нам місцеві сказали що тою дорогою останній раз тут спускалися німці в 44-му, а мій штурман, після розвідки: - "завжди тебе десь чорт понесе..."Так, Пневе. Підіймались по Срібнику. В Шибене спускалися по Ватонарці. Спуск мяко кажучи - цікавий. Вперли в ЗІЛа, який пробив колесо і чекав на запаску, коли Атлет сказав, що є коротша стара дорога, а Руслік зразу пішов туди рубатися і зламав продольну нижню тягу заднього моста. Вже було темно, коли мій штурман Рома із зваркою пішов туди, а ми поїхали вниз і стали табором, наварили їсти...
Заодно знайшов цікаву фотку з того часу: свині на Ватонарці - чисті та вгодовані. (блін, висота десь біля кілометра!)
Прикрепленные файлы
#492 ВНЕ САЙТА
Отправлено 28 September 2013 - 17:30
Гєні подяка за організацію поїздки, а всім учасникам за гарну компанію
Завжди радий!
Загрузив на рутуб
http://rutube.ru/vid...507ff833ed8eb9/
- Важняк, Santa, Krapka и 3 другим это нравится
#495 ВНЕ САЙТА
Отправлено 28 September 2013 - 20:48
В музыкально-речевом сопровождении гораздо лутьше СПАСИБОЗавжди радий!
Загрузив на рутуб
http://rutube.ru/vid...507ff833ed8eb9/
- Storm это нравится
#497 ВНЕ САЙТА
Отправлено 28 September 2013 - 22:16
Всім привіт!Я вже дома,шкода,що не зустрілись..
Карпатам подарував ліву рессоруи (обрізалоло біля отбойніка),щастя,що був у нас скотч і монтіровка,на ній спустились в Чемірне і назхад в Чернівці.У Хаджика (Toyota Land Cruicer 80)рванула граната,положили на бочину ніву....
Решта,сьогодні стартанули на Шибени,піднялись на Піп Іван....зараз пють чАй у Верховині...
Карпатам подарував ліву рессоруи (обрізалоло біля отбойніка),щастя,що був у нас скотч і монтіровка,на ній спустились в Чемірне і назхад в Чернівці.У Хаджика (Toyota Land Cruicer 80)рванула граната,положили на бочину ніву....
Решта,сьогодні стартанули на Шибени,піднялись на Піп Іван....зараз пють чАй у Верховині...
#498 ВНЕ САЙТА
Отправлено 29 September 2013 - 08:54
Всім привіт!Я вже дома,шкода,що не зустрілись..
Гори - то таке, з ними потрібно домовлятися, а не підкорювати.
#500 ВНЕ САЙТА
Отправлено 29 September 2013 - 12:41
ДОБРОГО ДНЯ УСІМ! ХОЧУ ПОДЯКУВАТИ ГЕНІ ЗА ОРГАНІЗАЦІЮ ТА УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСОМ -МОЛОДЕЦЬ І ПРОСТО СУПЕР ДЯДЬКО У ВСІХ АСПЕКТАХ( ТАКИХ БИ ЛЮДЕЙ ПОБІЛЬШЕ!!!) ТАКОЖ УСІМ УЧАСНИКАМ СПАСИБІ ЗА КОМПАНІЮ ЗА СПІВПРАЦЮ (ХТО ПРАЦЮВАВ) УСЕ БУЛО СУПЕР ,ЧЕКАЮ НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ З ДРУЗЯМИ!!! З ЕКІПАЖЕМ ЕЛЬКИ ТАК І НЕ ПОПРОЩАЛИСЬ -,ЗНАЧИТЬ СКОРО ЗДИБАЄМОСЬ! ШКОДА ЩО "СТІХЛ" ПОШКОДИВ НОГУ І НЕ БУВ ДОКІНЦЯ-НЕВИСТАЧАЛО!!!
Количество пользователей, читающих эту тему: 6
0 пользователей, 6 гостей, 0 скрытых пользователей