Затерянные Карпаты. 18-27 сентября
Автор
Толстяк
, 09 Aug 2012 22:06
Сообщений в теме: 822
#382 ВНЕ САЙТА
Отправлено 15 September 2013 - 21:10
Якщо Атлет буде вїзжати до Рахіва з боку Київа, то шиномонтаж буде ліворуч. Не переплутай чоловіче! Бо усім колгоспом будемо шукати твою гуму, звмість того, щоб колобанитись у Чьорному Черемоші.
Подивився прогноз погоди. Це суцільний жах! Гена фатай бубна, та гримкай голосніше!!!
Бубен щас низзя. Бо сезон грибов, я ще только 140 кг заготовил - у меня семья большая. А для многих грибы - неплохой зароботок.
А погоду подшаманю, как всегда...
Хотя кто-то может дождь накликать.
Все шутят, а я серьезно...
#384 ВНЕ САЙТА
Отправлено 16 September 2013 - 14:45
Лагерь в Лещинке? За Раховом километров 10?
Привіт! Я STIHL,приїду на старт. тел 0673401840
Андрей буду 20 на уху.097 797 60 39.
Юрий 0674309838 на уху 20-го..в Лещинке.
Еще будет Газета, ДЕДА и я. Всего шесть машин и один мотоцикл.
Если кого забыл кричите!
Сообщение отредактировал Толстяк: 16 September 2013 - 14:48
#388 ВНЕ САЙТА
Отправлено 16 September 2013 - 15:40
В мене є кемпінг 3х3м, такий самий у Вадіка Газети. плюс накидка 3х3м, Якось заховаємосьА Богданівна?
Хлопці! Може хто має, чи брезентуху, чи великий шматок целофану, чи щесь яку фуйню, для того, щоб у разі необхідності, тент між машинами зробити. Бо бограч і юшка з білих грибів бід дощем не айс.
Прикрепленные файлы
Сообщение отредактировал goliney: 16 September 2013 - 15:42
#390 ВНЕ САЙТА
Отправлено 16 September 2013 - 16:42
Та нас ховай не ховай всеодно нікуди не дінемось! А ось творіння рук людських... Наприклад те про що сьогодні з ранку розповів мені Толстяк. І так слухаємо малятка, хлопчики та дівчатка, та уявляємо... Гори, вечер, ватра, повітря аж дзвенить, тиша. А скрізь цю тишу прослуховується всім знайомий звук, від якого в пузі булькати починає... Це Геша, на пательні шкварочки робе. Потім туди картопельки добавляє та обсмажує до світло рожевого колоьру. Потім черга доходе до тіки що зібраних грибочків біленьких. І це все смажиться, смажиться. Ось черга прийшла до чистої джерельної води і все це шкварчить і пахне. В останню мить, якимось небаченним рухом Гена кидає в пательню зеленушку та часничьок. Від цього духману аж розум запаморочився і рука мимоволі потягнулася до великої, прохолодної, скляної посудини з відомою усім джиперам назвою... Уявили?! Так ось, в цю мить, коли........ Настал ЖОПЕН!!!!!! Почалася злива! І все це творіння із божественним смаком, на наших очах зіпсувала вода, чи ще якась зараза. Не знаю як іньши, а я цього не переживу! Тому в першу чергу зберігати потрібно не себе, а те без чого подорож буде сумна і безрадісна.
- BOX4x4, ДЕД, Толстяк и 4 другим это нравится
#392 ВНЕ САЙТА
Отправлено 16 September 2013 - 16:57
Саме так ми з Вадімом картопельку з салом на Горганах ховали... В перший день дощем поливало..Та нас ховай не ховай всеодно нікуди не дінемось! А ось творіння рук людських... Наприклад те про що сьогодні з ранку розповів мені Толстяк. І так слухаємо малятка, хлопчики та дівчатка, та уявляємо... Гори, вечер, ватра, повітря аж дзвенить, тиша. А скрізь цю тишу прослуховується всім знайомий звук, від якого в пузі булькати починає... Це Геша, на пательні шкварочки робе. Потім туди картопельки добавляє та обсмажує до світло рожевого колоьру. Потім черга доходе до тіки що зібраних грибочків біленьких. І це все смажиться, смажиться. Ось черга прийшла до чистої джерельної води і все це шкварчить і пахне. В останню мить, якимось небаченним рухом Гена кидає в пательню зеленушку та часничьок. Від цього духману аж розум запаморочився і рука мимоволі потягнулася до великої, прохолодної, скляної посудини з відомою усім джиперам назвою... Уявили?! Так ось, в цю мить, коли........ Настал ЖОПЕН!!!!!! Почалася злива! І все це творіння із божественним смаком, на наших очах зіпсувала вода, чи ще якась зараза. Не знаю як іньши, а я цього не переживу! Тому в першу чергу зберігати потрібно не себе, а те без чого подорож буде сумна і безрадісна.
Прикрепленные файлы
#397 ВНЕ САЙТА
Отправлено 16 September 2013 - 22:43
АНДРЮХА ненапрягай есть свои пинстопы встретимсяну вот после переклички я наконец то успокоился ,вся компания в здравии,и готова в бой. а то затихарились и молчат.прогулка должна быть интересной.Я шото не пойму ,шо ето исланд мутит.ты едеш или будеш только на проводах?
#398 ВНЕ САЙТА
Отправлено 17 September 2013 - 20:04
Да,Юрчик,славная картошечка,колбаска и сальцо ,были!!!Саме так ми з Вадімом картопельку з салом на Горганах ховали... В перший день дощем поливало..
Если не секрет,мужики,сколько МАФЫНОК едет???Если с супругой подтянемся на "Торжественный СТАРТ"-не прогоните...а то как то скучно без Вас всех,милые рожицы...
В Карпатах ШТОРМ(стихия)
Прикрепленные файлы
Сообщение отредактировал Storm: 17 September 2013 - 20:05
- Мазай и ISLAND это нравится
#400 ВНЕ САЙТА
Отправлено 17 September 2013 - 21:21
Как-то на финише нас кажется больше чем на старте :))Да,Юрчик,славная картошечка,колбаска и сальцо ,были!!!
Если не секрет,мужики,сколько МАФЫНОК едет???Если с супругой подтянемся на "Торжественный СТАРТ"-не прогоните...а то как то скучно без Вас всех,милые рожицы...
В Карпатах ШТОРМ(стихия)
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей