'шампань' сказал(а) 21 Июн 2012 - 20:52:
От дивуюсь я з наших людей! Нехай хоть і моча, аби холодна! Отак ми і живем. А я от як побачу рекламу Оболоні коли мужик везе возик з мішками хмелю- вздрогну. Як скажуть "пиво твоєї Батьківщини",- так і заплачу!!! Мій друг знімав саме цей ролик з хмелем та солодом, то коли на оболоні він це все попросив- з нього посміялись. Щось возять в бочках із Китаю, тут його розбавляють, пару днів побродить, і от ми "це" і п"єм, головне щоб холодне... І пофіг що голова болить, а після бокала цього пива в вечері, до слідуючого обіду вихлоп такий, що менти за кілометер на запах злітаються як мухи на гавно!
Ні, як ми за ньго платим комуто, то нехай цей хтото, подумає на цим, що є в Україні нормальні пива, щоб не соромно було перед закордонними гостями, і в обов"язковому порядку щоб було ХОЛОДНИМ!!! Да і горілку я ту пам"ятаю дуже добре- вона була вироблена в Новосибірську!!! В мене хоч і багата уява, але уявить хлібні чи кукурудзяні поля кругом Новосибірська (з якого вироблять високоякісний спирт і привезуть нам на Фест таку водку, щоб ніс не воротивсь і голова не боліла) я не можу...
Віталя, будь ласка,- зверни на це увагу.
100 процентов......лучше этого дерьма самогон домашний.Но откуда же в Киеве хороший напиток.