Кто что скажет о новом Jeep Либерти?
Автор
seriy
, 20 May 2005 10:52
Сообщений в теме: 50
ВНЕ САЙТА
Отправлено 17 July 2009 - 10:08
Джипчер сказал(а) 17.7.2009, 1:51:
Не так!А если Джип Либерти, (насколько я знаю), идентичный клон продающегося в Украине Джипа Патриота - то можете почитать мою ветку тут "Джип Патриот 2.4. хроника юза"
Либерти - это клон Чероки, а не Патриота.
Т.е. Патриот - это Патриот,
а Либерти - это Чероки.
Чероки - марка для Европы, а Либерти - для США. Поэтому, Чероки бывают турбо-дизельными 2,8 CDI и бензиновыми 3,7, а Либерти - бензиновыми только. Могут еще немного дизайном переднего пластикового бампера и хромом отличаться.
ВНЕ САЙТА
Отправлено 20 July 2009 - 11:39
mykola сказал(а) 17.7.2009, 11:08:
Не так!
Либерти - это клон Чероки, а не Патриота.
Т.е. Патриот - это Патриот,
а Либерти - это Чероки.
Чероки - марка для Европы, а Либерти - для США. Поэтому, Чероки бывают турбо-дизельными 2,8 CDI и бензиновыми 3,7, а Либерти - бензиновыми только. Могут еще немного дизайном переднего пластикового бампера и хромом отличаться.
Только когда эта тема начиналась Либерти был другой (по крайней мере внешне). С 2008 года новый модельный ряд. Вот он, новый : http://www.jeep.com/...iberty/gallery/
ВНЕ САЙТА
Отправлено 24 September 2009 - 05:57
DAISY сказал(а) 18.9.2009, 15:28:
Та Ви не ображайтесь. Я живу у ще більшому ніж Ви, селі - Канаді, а "хлопчик-джипчик" мій стоїть у Києві у гаражі, вже рік майже. Пару разів на місяць поїде десь з батьками і все. Дійшов до того, що почав тут з`ясовувати як його сюди притягти. Подивились, як на хворого... Тут їх, як Таврій в Україні, і народ любить. Не розуміють вони душі слов`янської - то для когось машина - купа заліза, а для нас - коник, живий майже... Знаєте, у мене тут машина здорова, напхана наворотами по саме..., а за "джипунею", як мій малий каже, всі сумують і доня, і жінка. Хотів продати, так ціни такі дають... Нехай стоїть. Як у Києві буваю, ніби хтось рідний у гаражі зустрічає :) Може то не по-джиперськи і не по-пацанськи, але як довго далеко від хати, стаєш дійсно сентиментальним. Отаке...Звичайно що дороги тут гарні але і машина непогана .
ВНЕ САЙТА
Отправлено 25 September 2009 - 05:21
Flipper сказал(а) 23.9.2009, 21:57:
Я не ображаюсь. Я його так любила :good: , а ця машина теж з різними наворотами але я її обзиваю "козою".Та Ви не ображайтесь. Я живу у ще більшому ніж Ви, селі - Канаді, а "хлопчик-джипчик" мій стоїть у Києві у гаражі, вже рік майже. Пару разів на місяць поїде десь з батьками і все. Дійшов до того, що почав тут з`ясовувати як його сюди притягти. Подивились, як на хворого... Тут їх, як Таврій в Україні, і народ любить. Не розуміють вони душі слов`янської - то для когось машина - купа заліза, а для нас - коник, живий майже... Знаєте, у мене тут машина здорова, напхана наворотами по саме..., а за "джипунею", як мій малий каже, всі сумують і доня, і жінка. Хотів продати, так ціни такі дають... Нехай стоїть. Як у Києві буваю, ніби хтось рідний у гаражі зустрічає :) Може то не по-джиперськи і не по-пацанськи, але як довго далеко від хати, стаєш дійсно сентиментальним. Отаке...
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей