Мухоморы. Было вкусно. Я еще жив.
Отправлено 16 March 2018 - 10:16
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube....bed/_tbtOhjFhF4" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
подскажите как сделать чтобы сразу тут показывало -- криворукий чето я
Сообщение отредактировал umnik: 16 March 2018 - 10:15
Отправлено 26 March 2018 - 14:08
количество мяса в бограче правильное! )))))) вот только остхисем паприку до мяса треба класти одразу роблячи зажарку
:)
Я знаю і готую за вісьмома рецептами бограч. Папририку на початку засмажую у п'яти інших, коли використовую свинину, або комбінацію свинини і говядини. Моя бабуся готувала бограч переважно з баранини і говядини трьома способами, які я по своєму "вдосконалив". По правді кажучи, не існує "найправильнішого" рецепту, є основні складові: Мясо, паприка, солодкий перець, томати. І далі варіації - картопля чи чіпетке, часник чи селера, із солодкою чи ерьош паприкою, з копченим смаком чи дієтичний, загущуємо різними способами чи нехай буде рідкий. Я не клав паприку одразу, тому, що у мене її було замало. За час приготування ароматичні речовини випаровуються і тому я приберіг її на кінець.
Отправлено 27 March 2018 - 09:31
Я ж не кажу що це не добре ))))) Дийсно немае "правильного" рецепту --- просто паприка пид час зажарки ферментуе неповторний смак та аромат -- коли ии в воду -- инше получается -- ну и дуже важливо -- правильное копченое сало --- у нас на востоке такого нет -- мне по спецзаказу виробнитство робить --або с Берегова заказываю ))))))
Отправлено 27 March 2018 - 10:17
:)
Я знаю і готую за вісьмома рецептами бограч. Папририку на початку засмажую у п'яти інших, коли використовую свинину, або комбінацію свинини і говядини. Моя бабуся готувала бограч переважно з баранини і говядини трьома способами, які я по своєму "вдосконалив". По правді кажучи, не існує "найправильнішого" рецепту, є основні складові: Мясо, паприка, солодкий перець, томати. І далі варіації - картопля чи чіпетке, часник чи селера, із солодкою чи ерьош паприкою, з копченим смаком чи дієтичний, загущуємо різними способами чи нехай буде рідкий. Я не клав паприку одразу, тому, що у мене її було замало. За час приготування ароматичні речовини випаровуються і тому я приберіг її на кінець.
Я ж не кажу що це не добре ))))) Дийсно немае "правильного" рецепту --- просто паприка пид час зажарки ферментуе неповторний смак та аромат -- коли ии в воду -- инше получается -- ну и дуже важливо -- правильное копченое сало --- у нас на востоке такого нет -- мне по спецзаказу виробнитство робить --або с Берегова заказываю ))))))
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей