Путешествие из г. Чернигова в Город-герой Киев по р. Десна
Автор
Saso
, 29 Sep 2009 17:51
Сообщений в теме: 191
#67 ВНЕ САЙТА
Отправлено 09 March 2021 - 21:13
По кліку відкриваються.
vodak,
Я коли питав про дорогу назад, то мав на увазі, чи и розбираєте плот і транспортуєте на місце стоянки, чи під мотором повертаєтесь після сплаву.
Просто цікаво, як така махіна проти течії йде :)
Декілька років ідемо за течієї вниз, на кожній стоянці розбираємо і складуємо десь на березі, наступного року знову вниз. Вверх не йдемо, треба сильний мотор, да і часу займає багато. Ми йдемо за течією та насолоджуємося життям з 8 кегами пива і охолоджевачем для нього , пейзазі , рибалка і всяке таке.... Вверх- вниз ходять(ходили !) комерційні плоти з Чернігіва, під сильними моторами, зараз їх практично не видно. Ми на плот ставимо мотор 5 к. сил, або навіть 3.5.. підрулити проти вітру хватає. Простіше загрузити до машини та перевезти назад. В цьому році будемо перевозити від с. Боромики( недалеко від Чернігіва) до селища Гремяч, це біля кордону з Росією на річці Судость. Це після чотирирічного походу.
P. S. Фото виклав зовсім паскудно, сорі. Наступні попробую по іншому.
- SHOSS и Randle это нравится
#71 ВНЕ САЙТА
Отправлено 10 March 2021 - 09:31
Декілька років ідемо за течієї вниз, на кожній стоянці розбираємо і складуємо десь на березі, наступного року знову вниз. Вверх не йдемо, треба сильний мотор, да і часу займає багато. Ми йдемо за течією та насолоджуємося життям з 8 кегами пива і охолоджевачем для нього , пейзазі , рибалка і всяке таке.... Вверх- вниз ходять(ходили !) комерційні плоти з Чернігіва, під сильними моторами, зараз їх практично не видно. Ми на плот ставимо мотор 5 к. сил, або навіть 3.5.. підрулити проти вітру хватає. Простіше загрузити до машини та перевезти назад. В цьому році будемо перевозити від с. Боромики( недалеко від Чернігіва) до селища Гремяч, це біля кордону з Росією на річці Судость. Це після чотирирічного походу.
P. S. Фото виклав зовсім паскудно, сорі. Наступні попробую по іншому.
Ааа, все, я тепер зрозумів концепцію)
Класний у вас відпочинок
#75 ВНЕ САЙТА
Отправлено 12 March 2021 - 20:18
Ну а я планирую для начала стартануть примерно с Жукина и до Хотяновки .
На резиновой лодке неспеша с рыбалкой .
Думаю за пару дней управиться .
Лодку еще не купил , присматриваюсь .
Там есть промежуточная точка Воропаев, как раз на ночлег можно остановиться, очень рекомендую. А в какое время лета?
#76 ВНЕ САЙТА
Отправлено 12 March 2021 - 20:44
Там есть промежуточная точка Воропаев, как раз на ночлег можно остановиться, очень рекомендую.
Воропаев это отдельная тема !
С удовольствием посещу !! И без лодки .
А в какое время лета?
Думаю попробовать вначале июня , если все ок , то можно и на протяжении всего лета и осени устраивать сплавы-отдыхи-рыбалки .
Сообщение отредактировал SHOSS: 12 March 2021 - 21:05
- NiO и ulan это нравится
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей