Скопирую сюда обсуждение с 2010 года.
Повідомлення Mazzy » Нед,14 листопада, 2010 5:48 pm
Фотографироваться действительно некогда было. Мы с Жестью в такой жопе еще не были.
Кстати о треке. Часть трека помеченную зеленым цветом мы так и не нашли. Хотя для этого Гена лебедился назад часа два и облазил там пешком всю округу. Странновато все это...
Sashko писав:
Бачу у Вас на фотках Мірека - керівника третьої польської групи які мали йти за Вами по тому ж треку.
Як вони їхали? Чому не догнали Вас?
Все вірно, з нашого боку ми йшли по кордону по пологому викату, потім на вершку поворот круто вниз і аправо в молодняк, а в місці де трек пішов лівіше від нас схил старого лісу без жодної прогалини, ми вирішили що це знов невеличка похибка так як єдина дорожка проглядалась в подібному напрямку. Ми реально зповзли по глині вниз і зрозуміли що відхилились. Гена розвернувся і піднявся назад (10 лебедінь:) ) але так можливості йти по треку і не знайшов. Я пройшов траверсою по горизонталі і теж дойшов до лінії треку де навіть натяку на проїзд таки не було і ми порадившись вирішили спускатись по річці (хоч і не були впевнені що до села буде спуск). Це вперше що ми зійшли з треку. На слідуючий раз обов"язково попробую найти де ми помилились.
Поляки йшли за нами, ми чули їхні двигуни на підйомі першою вершиною 1190. При чому дуже близько. Реально з нашої команди відпало 6 машин з 8ми тільки на старті, стан грунту настільки важкий що якщо Толстяк на 35ках лебедився 60 раз, то ми всі 160. Посадили два!! акамулятора, стерли колодки, до вершини добрались в повній темряві, і я не здививаний що нормальні люди вирішили розвертатись.
Я думаю що після вас в 2006-му там більше ніхто не їздив, так виглядає по стану впавших на дорогу дерев. Та і пиляли ми добрий десяток девев.
Короче жесть, я сам розстроєний що ми з поляками не перестрілись!
Сообщение отредактировал Толстяк: 02 March 2018 - 14:59