И у меня все понятно, всезовут Боря или Боб.
Происхождение Вашего Ника
Автор
BravoBoss
, 21 Dec 2008 18:11
Сообщений в теме: 184
#162 ВНЕ САЙТА
Отправлено 16 June 2015 - 15:17
Опишу про свій нік - для мене він є гордістю, значить - мій прадід називався Роман, я його за життя не застав, та з розповідів родичів і сусідів він був дуже чемним і душевним чоловіком не мав ворогів і підтримував з усіма хороші відносини, був на той час дуже забезпеченою людиною, бо в горах багатство вимірювалося кількістю худоби і площею землі та лісу, його сімя (це ж і моя) тримала половину землі в селі і величезний масив лісу, це була на той час Ромунія, з приходом комунізму все забрали і людей вирівняли, однак дід образ не тримав - так і залишився хорошим дядьком - колгоспником уже. Після нього всіх його нащадків почали називати "Романкові" от мені пощастило, що ні в електонній пошті, ні на форумі такий нік не був використаний і я можу гордо називати себе "Романковим"
- Новый это нравится
#167 ВНЕ САЙТА
Отправлено 21 October 2015 - 19:50
Мой ник это первые буквы моей фамилии, имя и отчества , так стал я ALI . Своим ником стараюсь подписываться на всех форумах и т.п.,но не всегда так получается зарегестрироваться , вот потому всталяю между буквами точки A.L.I. на Укр.форум Мицубиси , или добавляю к основному нику еще что то , типа как на Драйв.Ру я ALIwatching (ALIнаблюдающий)...
Количество пользователей, читающих эту тему: 2
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых пользователей