'Broker' сказал(а) 22 Дек 2010 - 08:34:
Насчет вашей схемы, то это только если у тебя есть проверенные люди, которые тебе все это сделают. А вести просто на абум, типа того что дам американских президентов и вопрос решиться. То я бы на это не рассчитывал. Может вылиться еще дороже.
Тема стала актуальна і мені :)
Якщо коротко - то зацікавився питанням донора для свого недопривідного "сарайчика", бо прикинув, що купувати все, що варто поміняти, поштучно - може вийти дорожче, ніж купити цілого донора і потім продати з нього все, що не придасться.
Є начебто оказія, тобто, якщо вірити оголошенню і бабульці по телефону, то чоловік працює в Німеччині, їде сюди до родини і попутно жене звідти машину на продаж на запчастини. Буде в Україні за пару днів, їхатиме через Львів. Яким чином він планує оформляти авто через митницю - не знаю, прямого контакту наразі не було.
Питання до знаючих людей (припускаємо, що власник - не поц, і не має злого умислу):
- якщо моя машина не вбита в хлам, але його може бути значно свіжіша і в кращому стані - чи є фінансовий резон подумати про офіційне розмитнення кузова і подальше переоформлення із заміною кузова? у що приблизно це виливається по грошах? (машина - пасажирський мінівенчик 97 р.в., об'єм 2300;
http://auto.ria.ua/a...n_3871930.html; у мене такий самий, того самого року, в іншому кольорі і в техпаспорті написано не "Serena" а "Vanette пасс", але це фактично та сама модель, навіть по номеру кузова моя машина пробивається як Серена)
- якщо він скидає її тут без документів і номерів, я так розумію, що тримати і розбирати її тоді треба не у себе в гаражі, а десь в селі куди міліція не заїжджає, правильно? :)
Заздалегідь вдячний за будь-які думки і поради з цього приводу.
Сообщение отредактировал Prots: 22 January 2011 - 12:45